Bilder på Samsung Galaxy Note 20 läcker

8 månader sedan 439
Verkar inte bli någon minsting i årSenare i sommar kommer Samsung hålla låda och presentera nya Note-enheterna och tack vare OnLeaks och Pigtou har vi nu fått en liten förtitt på enheterna. Mer specifikt har gänget lagt vantarna på läckta renderingar av vad som sägs vara Note 20 och Note 20+.

Av bilderna att döma så kommer de nya Note-enheterna inte leverera någon större överraskning på designfronten. Enheterna ser ut att vara formade precis som Note 10, men ha en liknande kameramodul som på vårens S20. På storleksfronten verkar det som att Note 20+ kommer ha en display på 6,9 tum och den mindre varianten kommer ha en 6,7 tum stor skärm. Note 10 kom i en version med en 6,3 tum stor display och undertecknad föredrog denna version mer än den större varianten och det verkar inte som att någon mindre Note-enhet kommer lanseras i år, vilket är lite trist.

Som sagt. Presentation av Note-serien brukar ske i augusti och release i september. Vi får se om Samsung kommer köra samma schema i år, eller om coronan satt sina spår i releaseplanerna.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/mobil/bilder-pa-samsung-galaxy-note-20-lacker-/411535/

Läs mer om samsung, galaxy note 20
Läs hela artikeln