Nytt material från Marvel's Avengers

8 månader sedan 1020
Hulk Smash!Igår snackade Crystal Dynamics mer om det kommande superhjältespelet Marvel's Avengers och gav oss en någorlunda ordentlig titt på singleplayeruppdrag, co-op-läget War Zones och skurken M.O.D.O.K. Vi fick även reda på saker som att storyuppdragen kommer vara som en introduktion till hjältarna och låter oss bli bekanta med deras förmågor, som vi i sin tur kan justera och modifiera relativt ju mer grejer vi låser upp.

War Zones kommer erbjuda en lite annan upplevelse då vi kommer få buntas ihop med tre andra hjältar, vilket kan kontrolleras av andra spelare eller AI om man känner för att lira ensam. Uppdragen är tagna från det expansiva serietidningsuniversumet och kommer ta spelarna till olika områden som städer och avlägsna landsbygdsområden för att slåss mot fiender och bossar av olika slag.

Ovan har ni nya storytrailern för Marvel's Avengers och nedan hittar ni gameplay från singleplayeruppdraget Once an Avenger och en trailer för co-op-läget War Zones. Nedan hittar ni hela strömmen, om ni känner er manade att dra igenom alltihopa.

Marvel's Avengers släpps 4 september till PC, PS4 och Xbox One.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/spel/nytt-material-fran-marvels-avengers-/412727/

Läs mer om marvel's avengers, crystal dynamics, square enix
Läs hela artikeln